Bonusuri Case Pariuri Online

art

Added: 2018-02-02 Category: blogul

Bonusuri case pariuri online

Pînă şi cele mai răsunătoare triumfuri ale artei asupra morţii sînt vremelnice pînă la ridicol.” … gusturile se schimba, adevarurile insa raman adevaruri si deci arta e (cum am mai si spus) „celalta jumatate de adevar” - adica minciuna - care, nu-i de mirare ca are (in diversele ei forme si incarnatii), cel mai des picioare scurte.

PS. Întotdeauna m-au amzat oamenii care, pentru că nu pricep mai nimic, vorbesc mult și cu aplomb. Demonstreaza-i ca nu dai nici un ban pe ce spune la adresa ta. Dar nu cu chestiuni hilare, sa eviti doar a-i lua in seama ceea ce spune referitor la tine si la ceea ce scrii.Chiar daca te va mai incerca din cand cu ceva, treci magistral peste … Daca nu , treaba ta. Eu nu pot sa te ajut cu altceva. Daca vrei sa nu mai ai de-a face cu „jegul” stors din Goe nu eu sunt cea care sa-l opreasca , ci tu Ai la indemana fie tacerea , fie (daca nu poti sa taci) ignorararea lui.

2. Îți exprimași autoadmirația pentru rămânerea lângă el. PS. Întotdeauna m-au amzat oamenii care, pentru că nu pricep mai nimic, Mai multe exemple in care arta, frumusetea (naturala), adevarul si sterilul sunt amestecate AICI Cine poate,… extrage arta si se emotioneaza artistic. Am mai presupus undeva mai sus ca am putea lua in considerare asemenea ipoteza (de dragul d-voastra), si va intebam ce puteti spune despre „rest”, despre ceea ce ramane din opera de arta daca alegem sa ignoram acel adevar, sa definim entitatea care ramane fara el si sa vedem daca mai putem considera sau nu opera de arta?