1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi

Bonusul de 1xbet

Bonusul de bun venit pentru casa de pariuri 1xbet a fost actualizat în urmă cu câteva luni, pentru cea mai mare satisfacție a pariorilor începători care căutau un prim pariu rambursat. 1xbet oferă un bonus în două părți oferind rambursări de până la 150 de euro pentru un prim pariu pierdut. Dar aveți grijă să nu pariuri sportive ponturi citiți această ofertă tentantă prea repede, vă vom explica cum funcționează.

Oferta 1xbet

Primul dvs. pariu rambursat până la 100 €, adică 1xbet vă rambursează prima miză dacă pariul pierde, până la maximum 100 €. Veți primi bonusul sub formă de pariuri gratuite. Jumătate din aceste pariuri gratuite vă vor fi transferate imediat la sfârșitul jocului. Veți putea atinge cealaltă jumătate numai după ce contul dvs. online a fost validat prin introducerea codului dvs. confidențial. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a furniza 1xbet documentele necesare activării contului dvs., și anume dovada identității fiind validată și un extras de cont bancar în numele dvs. 1xbet oferă, de asemenea, un pachet de extensie, până la maximum 50 de euro, care vă va permite să recuperați 10% din suma pariurilor pierdute timp de două luni în două tranșe de câte o lună fiecare.

Condițiile bonusului de 1xbet

La fel ca toate promoțiile, bonusul 1xbet nu face excepție și este supus condițiilor atunci când este obținut. Printre altele, va trebui să faceți o depunere minimă, la fel ca în cazul tuturor caselor de pariuri, dar acest lucru este deosebit de generos în comparație cu concurentul său 1xbet, deoarece este de 15 euro față de 20 de euro pentru site-ul Française des jeux. Cu toate acestea, nu veți avea cote minime de îndeplinit sau tipul de pariu impus. Va trebui să plasați pariul în termen de 15 zile de la depunere. Pachetul de extensie este valabil numai pentru pariurile dinaintea meciului, pariurile live sunt excluse. Bonusul de 1xbet este valabil o singură dată pe gospodărie. Pariurile gratuite vor fi apoi valabile 6 luni și pot fi utilizate în mai multe tranșe. Dacă câștigați pariul datorită pariului gratuit, miza pariului sau valoarea bonusului în acest caz, va fi dedusă din câștigurile dvs. Nu ezitați să consultați reglementările de pe site-ul 1xbet pentru a afla mai multe.

1xbet promoții

Casa de pariuri 1xbet a decis să-i mulțumească pe jucătorii săi prin continuarea promoțiilor și cadourilor dincolo de generosul său bonus de bun venit. Un program de loialitate 1xbet este disponibil pentru toți jucătorii operatorului ca și pentru concurentul său 1xbet. Astfel, pentru fiecare euro pariat, puncte: Zepoints vor fi acordate pariorului care va putea, dincolo de un prag de 2000 de Zepoints, să le transforme într-un bilet de joc. Oferte promoționale care pot fi găsite în special pe rețelele sociale. De asemenea, veți găsi pe paginile sale concursuri sau provocări care vă vor oferi posibilitatea de a câștiga pariuri gratuite. 1xbet este, de asemenea, inițiativa provocărilor de predicție care îi recompensează pe cei mai asidui jucători de la o întâlnire sau un campionat.

Cadourile pot fi pariuri gratuite, dar și numerar sau Zepoints.

Site-ul web 1xbet este unul dintre acele site-uri de pariuri sportive online care au fost selectate de ARJEL pentru fiabilitatea lor. 1xbet.fr este, prin urmare, un site legal de pariuri sportive online din 2014. Am studiat în detaliu avantajele, dar și punctele slabe ale acestui site de pariuri online, pentru a vă oferi o prezentare concisă și mai presus de toate.

Paris online: câteva memento-uri

Autoritatea de reglementare a jocurilor online: ARJEL a fost creată în 2010, acordând astfel aprobări legale anumitor site-uri de pariuri sportive online. Pentru a putea paria pe 1xbet, va trebui mai întâi să vă înregistrați apelând un cont online care vă va permite să vă identificați și care permite, de asemenea, site-ului web să verifice dacă aveți vârsta legală. Vă reamintim că jocul implică riscuri și că pariurile sportive online trebuie să rămână în domeniul divertismentului.

Prezentarea 1xbet

Site-ul web 1xbet pe care vi-l prezentăm este un site de pariuri sportive online creat în 2014, cu puțin înainte de cupa mondială de fotbal. Compania care i-a permis să apară este nimeni alta decât ZEturf France Limited, pionier al pariurilor pentru curse de cai în Franța cu site-ul web zeturf.fr creat în 2004. Fondatorul companiei este nimeni altul decât Emmanuel de Rohan Chabot, om de afaceri dintr-o mare familie de aristocrați francezi. Specializat inițial în sfaturi pentru cai, site-ul nu a fost destinat să genereze pariuri. Și, după unele eșecuri financiare, ZEturf va permite pariurile online pe curse de cai. Cu o sete de creștere constantă, ZEturf France limited se va diversifica prin crearea unui nou site: 1xbet. Acest site va deveni unul dintre punctele de referință pentru pariuriSporturi deschizând ușa multor discipline sportive. Încurajată de pariorii online, o nouă versiune a site-ului web 1xbet va vedea lumina zilei în 2018 pentru a aduce lumea pariurilor sportive pe pagină, cu fotbalul încă în centru. Pentru că este sportul numărul unu pe 1xbet atunci când vine vorba de pariuri.