Dostál și Šlouf au terminat la Campionatul Mondial de canotaj, Fuksa au terminat pe locul cinci

Din lupta pentru Tokyo nu au ieșit patrupedele Jakub Spicar, Lukas Nepras, Daniel Havel, Jakub Zavrel, pentru care campionatul a fost singura oportunitate. Echipajul ceh a terminat pe locul nouă în finală, după un început nereușit, au avut nevoie pentru a ajunge pe locul șapte pentru a avansa. Așa că nu a obținut un metal mai prețios pentru argintul de sâmbătă din cursa de simplu de 1.000 de metri din Ungaria.

Dar amândoi erau entuziasmați de locul patru. Când rezultatele au apărut pe tablă, în principal Tabăca a răcnit de entuziasm de mai multe ori.

„Am spus la conferința de presă că, dacă reușim să ieșim din ea, mă voi bucura la fel de mult ca medalia pe care o aveam cu patrupedul din Racice.M-am bucurat puțin mai puțin, dar este uimitor. De aceea fac asta de când am fost la Jocurile Olimpice. Acum avem locul pentru Republica Cehă și voi continua să lucrez acolo pentru a-l vedea anul viitor ”, a spus un caiac de douăzeci și patru de ani care ar putea fi așteptat de premiera olimpică de la Tokyo. Jocurile Olimpice din deblkanoi alături de fratele său Peter, până la urmă nu a fost suficient pentru adversar, nu a apărat argintul și în Szeged a ieșit medalia goală.

Brazilia Isaquias Queiroz Dos Santos câștigă, ne apărând nici măcar campion și de trei ori campion olimpic Sebastian Brendel din Germania a terminat pe locul patru pe podium. Serie de medalii ale Campionatului Mondial din 2014.Între timp, el nu a reușit doar la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio, unde a terminat pe locul cinci pe kilometru.

„A fost cu siguranță o cursă grea pentru mine, nu-mi place fundul. Prefer sa scada putin mai repede, aici a fost o cursa mai lenta. Nu am fost destul de rapid. Desigur, este frumos să fii al cincilea sau liderul mondial, dar cu siguranță mi-am dorit să obțin o medalie și mai ales o nominalizare cu fratele meu ”, a spus el după cursă. neolympijských trach.Au fost îngrijite de Filip Svav, Ondřej Bišický pe două sute patru canoane Kryštof Hájek, Daniel Kořínek, Antonín Hrabal, Ivan Procházka pe cinci sute.