Jucătorii de baschet cehi au biruit Coreea și Coreea în pregătire

Cel mai bun marcator al câștigătorilor a fost Jaromír Bohačík cu 23 de puncte, în timp ce pentru Coreea, 29 de puncte au fost naturalizate americanul Na Kun-a.

Generalul va fi un duel cu Lituania pentru cehi, care se va juca marți de la ora 11:00 CEST. Cehii vor lupta pentru triumf în turneu.

„A fost o experiență minunată astăzi. Poate Coreea joacă un stil similar cu Japonia, ceea ce ar fi putut fi o pregătire bună. De la început știam că va fi dificil ”, a spus Patrik Auda.

Cehii se vor alătura campionatului de la Shanghai la 1 septembrie împotriva SUA, japonezii vor aștepta două zile mai târziu și își vor măsura forțele cu Turcia pe 5 septembrie.

La fel ca victoria de sâmbătă asupra Angolei ( 84:65) Echipa cehă fără căpitanul Pavel Pumprla, care și-a rănit glezna într-un meci de duminică, la Hamburg, împotriva Ungariei.Pe lângă lista de meciuri, Šimon Puršl a rămas din nou. Oaspeții au obținut un avantaj de 10 puncte, apoi coreenii au mers la apărarea zonei și au egalat jocul, dar cehii au condus Peterkov după primul sfert 26:23. Oponentul a ținut ritmul în principal datorită celor 15 puncte de Kim Sun-hjong.

Cehii și-au îmbunătățit apărarea, au marcat din pauze și au reușit să tragă de la distanță. În timp ce în primele zece minute au dat doar trei, în a doua au adăugat șase.Bohačík și Auda s-au schimbat după două, iar Satoranský și Hruban după unul, astfel că echipa cehă a avut deja un avans de 19 puncte la jumătatea timpului. Însă cehii au început din nou să se afirme și chiar au intrat în avantaj cu douăzeci de puncte. Dar casnicii nu au renunțat și s-au ridicat din nou. Au fost ajutați de Na Kun, care a marcat 13 puncte în ultimul sfert. În final, Ginzburg a revenit majoritatea primilor cinci pe teren și echipa sa a apărat câștigul. „Situația nu era îndoielnică, era o excludere clară. Ondra (Balvin) a făcut un fault atât de nevinovat.Nu a existat nicio intenție, să nu fiu obscurizat, doar coreeanul avea patruzeci și șaptezeci de kilograme “, a comentat extinsul Vojtěch Hruban. . Dacă și-ar elimina steaua principală cu cincisprezece minute înainte de final, meciul ar părea diferit, așa că nu ar putea face acest lucru ”, a adăugat Hruban. (19) și Hruban (12). Satoranský și Auda au marcat și după șase asistențe. Datorită acestui fapt, au reușit să obțină câteva a doua șanse.În cele din urmă, meciul a fost chiar până în ultimele secunde “, a descris Patrik Auda. „Fiecare minut în meciurile pregătitoare, când jocul este plin și meciul nu este clar, ne oferă experiență. Desigur, va fi din nou câteva forțe. Dar mâine avem o zi liberă fără meci, așa că ne putem recupera puțin înainte de meciul cu Lituania “, a adăugat Auda pentru primul loc în turneu.