Betano

Daca ati fost vreodata pe o carte sportiva, veti gasi acest lucru usor de recunoscut. Din partea plusului, motivul pentru care este atat de comun este acela ca lucrarile sunt. Site-uri enorme, cum ar fi Betano ce foloseste unele versiuni ale acestui layout pentru cartea de sport din acest motiv exact.

Arata intelept, este destul de atractiv. Are o schema placuta de culoare rosu, galben si negru, iar promotiile sunt bine prezentate.

Ei bine, cu siguranta nu impinge barca. Problema pentru un site precum Betano este ca designul site-ului este un loc in care sa te diferentiezi de omologii lor mai cunoscuti.

Din pacate, la fel de bine pe cat arata, Betano nu arata prea diferit de rivalii sai mult mai mari.

Unii vor gasi, de asemenea, acest design un pic prea conservator pentru gusturile lor. Nu exista aici niciun fel de trucuri care sa il distinga. In timp ce altii vor aprecia designul simplu, neplacut.

Indiferent, este greu de imaginat pe cineva care uraste cu adevarat modul in care Betano arata, raspunde sau este structurat.

Dupa cum am mentionat, Betano isi afiseaza cu mandrie bonusul de bun venit pe pagina sa de pornire. De asemenea, are un link promotii Betano, asadar, sa vedem ce ofera aici.

Oh, se pare ca bonusul de bun venit Betano este singura promotie disponibila la momentul scrierii. Aceasta este in mod clar o dezamagire, despre care vom discuta in cateva momente.