Ferește-te de ianuarie: Real Madrid a rupt anul trecut cu șapte răniți

Real Madrid, și mai precis Zidane și principalul său manager al complotului fizic, Grégory Dupont, ar trebui să fie atenți în aceste etape de început ale anului, deoarece întoarcerea la competiție după sărbătorile de Crăciun este întotdeauna delicată.

Că ei spun echipei albe în sine, care a trăit în iad sezonul trecut în ianuarie. La acea vreme echipa lui Solari a avut o pauză scumpă de Crăciun, iar Madridul s-a rupt în primele etape ale anului.

Până la șapte jucători albi au fost răniți în ianuarie. Aproape 15 la sută din leziunile Madridului de-a lungul sezonului au avut loc în prima lună a anului. În plus, șase dintre ele s-au datorat unor probleme musculare. Vallejo, Bale, Benzema, Keylor, Kroos, Llorente și Courtois au trecut prin infirmerie.O circumstanță care a lăsat echipa destul de slăbită într-un moment în care programul a fost întins la maximum.

O accidentare după alta

În sensul că albii au jucat nouă partide în ianuarie, între Ligă și Cupă, mai mult decât oricine, considerând că trebuie să recupereze amânarea pentru a juca Cupa Mondială a Clubului.Și pe deasupra, echipa a pierdut trupe cu pierderile unor jucători importanți, precum Bale, care a petrecut 24 de zile în KO, Kroos, care a ratat 16 zile de competiție sau Marcos Llorente, care a devenit o alternativă excelentă pentru Casemiro după descoperirea sa la sfârșitul lui an și a trebuit să se oprească 22 de zile.

În plus, la toate a trebuit să-l adăugăm pe cel care a târât Cupa Mondială a cluburilor din decembrie, în care Asensio s-a despărțit, care nu a mai reapărut decât după o lună și jumătate mai târziu.

Toate acestea au lăsat echipa într-o situație limită timp de mai multe zile, cum ar fi în duelul împotriva lui Betis, unde Solari a numărat doar în atac cu Benzema și un trupesc Vinícius, care a fost în dubiu până în ultimul moment. .Bale și Asensio au fost răniți, iar Lucas Vázquez a fost suspendat.

Madridul se confruntă din nou cu ianuarie cu un program intens, subliniind disputa primului titlu al sezonului cu Supercopa Spaniei. În capitolul prejudicii, Madridul va fi deja pedepsit pentru absența marii sale vedete, Hazard, care nu va ajunge la numire.