Luxul slav: zece schimbări și patru obiective. Nu aș îndrăzni anul trecut, a spus antrenorul

Este unul dintre cei care, într-o performanță împotriva boemilor, au cerut un loc în formația pentru un joc cheie de miercuri.

„A jucat grozav”, a dat din cap antrenorul Jindřich Trpišovský. „Și cu siguranță avem în vedere includerea lui. Nu spun că va fi și nici nu vreau să dezvălui cărțile în avans, dar tipologia jocului de acasă va fi diferită decât la Cluj, iar Pepa este un jucător cu experiență care ne poate ajuta. ”

Este vorba despre prestigiu, milioane și o experiență de viață. În plus, Liga Campionilor s-a apropiat când campioana Cehă de la Cluj a câștigat 1: 0.Nu am salvat jucătorii pentru că nu au reușit schiul de fond, dar avem o idee despre aliniamentul la Cluj-Napoca și nu am vrut să-l pierdem ”, a explicat antrenorul.

Tânărul Markovic a sărit pe poartă în locul lui Kolář, Holeš a jucat în locul lui Coufal, Frydrych s-a alăturat lui Hovorka și Green pentru Bořil. Baluta și Ševčík au înlocuit Olayinka cu Shrovetide, iar Hušbauer și Král au înlocuit Souček cu Traorém. Stanciu și Van Buren au eliberat locurile lui Yousaf și Tecl. Doar Kúdela a jucat de la început la Cluj și împotriva boemilor.

Lux fără precedent, unic în condițiile cehe.

La urma urmei, Slavia a arătat că are două unsprezece egale. Sigur, a doua sâmbătă nu ar fi fost suficientă pe termen lung, dar ar fi totuși una dintre cele mai bune din ligă.Victoria 4: 0 împotriva boemilor să fie o dovadă.

„În prima repriză, ne-a fost clar că nu am jucat pe deplin. Nu eram o echipă mai bună, dar după pauză, deja dominam “, a simțit Hušbauer, cel mai bun jucător din set. Dacă nu eram convinși că s-ar putea descurca și nu am avea încredere în ei, nu am fi. La urma urmei, am jucat un meci important în liga “, a remarcat Trpišovský, care nu a îndrăznit să facă o bătaie similară în meciul de acum un an.

Când Slavia a avut un meci între turul al treilea al Ligii Campionilor și Dynamo Kyiv anul trecut, a intrat în meciul din Mlada Boleslav cu cinci schimbări. Ea a câștigat 1: 0.

„Nu eram pregătiți pentru asta.Jucătorii de nas, indiferent dacă au fost urmăriri sau Tomáš Souček, au rămas la meci ”, își amintește antrenorul. „Dar acum suntem puțin mai departe, motiv pentru care ne-am putea permite mai mult.”