Măreția fotbalului. Poliția cehă este interesată de managerul din Slovacia

De obicei, un tânăr jucător este de acord imediat, dar în curând află necesitatea de a plăti o mie de euro (sau chiar mai mult) ca plată în avans pentru bilete de avion sau cazare: „În Italia, veți primi banii înapoi imediat. Sunt aranjat cu clubul. ”

Dar călătoria de vis nu este nimic, iar banii sunt pierduți unui broker care se pierde.

Poliție: Feriți-vă de Domnul!

Se pare că un astfel de fan al fotbalului este Martin Koiš, un slovac care locuiește în Cehia. Printre altele, un membru al Asociației de Fotbal din Republica Cehă, deoarece este înregistrat în clubul Praga Spoje.

El avertizează împotriva comportamentului său de către Asociația Internațională a Profesioniștilor din Fotbal (FIFPro). monitorizăm.Ne-au adus atenția lui Martin Koiš de Poliția Cehiei, cu care am lucrat în problemă de câteva săptămâni “, a declarat Jan Pauly, secretarul general al Asociației.

Pași similari se fac în Slovacia.Departamentul de integrare, care se ocupă de corupție la asociația de fotbal locală, solicită oricui care a întâlnit ofertele lui Koish să vorbească. „Cu o garanție de confidențialitate.” Trebuie doar să scrii la adresa de e-mail de la adresa email@futbalsfz.sk. Adevărul a povestit povestea lui John Spodniak, care a arătat chiar și contractul pe care l-a semnat cu Kois acum șapte ani.

Pentru o mie de euro pentru a zbura la Genova pentru o tabără selectivă: a schimbat avantajul și nimic nu va fi de la test.Arăta de încredere, l-am zburat. ”

Sufletele naive cred cu ușurință

Plus, minus același scenariu înfățișează alte pagube, care la invitația Uniunii Slovacia au vorbit în sine. Au crezut cu ușurință într-un viitor mai bun, nu au cunoscut comportamentul prost al managerului și s-au ars singuri. Este greu de rezistat. Și în perioadele de rețea socială, totul este mai rapid și mai mult sau mai puțin complicat.

Convingeți doar un jucător tânăr să investească parțial în visul său, să ia o comisie de mediere, să se piardă și să caute o altă țintă. „Hochstapler printre manageri este plin.În prima frază, ei vă vor spune că agenția lor a reprezentat pe Van Persie sau Henry, astfel încât atât un băiat cunoscător, cât și părinții lui vor fi adesea răi “, spune unul dintre managerii casnici care are un nume bine stabilit și clientelă VIP.

Sunt agent. Crede-mă!

„Koish a fost foarte politicos și profesionist. Tot ceea ce spunea se potrivea. I-am văzut chipul ”, și-a amintit experiența neplăcută a unui tată din una dintre speranțele Finlandei. El și-a asumat în mod conștient riscul de a plăti treizeci de mii de coroane pentru fiul său și probabil nu veți fi surprinși de faptul că testul promis în Parma nu a avut loc.

Nu există nicio protecție împotriva ofertelor managerilor îndoielnici. Anterior, agenții trebuiau să aibă o licență FIFA, nu azi.Aproape oricine poate revendica un agent și atunci este în sarcina jucătorilor să creadă. „De câte ori am primit un apel de la un străin și mi s-a oferit să-mi iau o logodnă”, spune fostul portar Dominik Rodinger, care a cunoscut-o pe Koisha în timpul unei logodne la Slovan Bratislava: Italia și unii jucători mi-au spus că vrea bani pentru a-i determina să facă ceva “, își amintește Rodinger.

Faimosul prieten al lui Hamsik

Și-a încheiat cariera de la 27 de ani și a lucrat la Asociația Jucătorilor de Fotbal din Cehia câțiva ani: „Pregăteam tabere pentru jucători fără contracte, iar Koiš mă întreba uneori despre unii dintre ei.Deci pot exista cazuri în care a făcut acest lucru (înșelătorie) și, de asemenea, cazuri în care a ajutat jucătorii. Nu știu care va fi procentul acestor petreceri ”, a spus Rodinger.

După cum înțelegeți, Martin Koiš, 32 de ani, nu este o față deplină. Agenția GT Scouting and Consulting, pentru care lucrează, îl reprezintă pe fundașul ceh Yuri Medvedev, care se lovește de Slovan Bratislava. „Este ciudat pentru mine cum are o relație specială cu Medvedev”, subliniază Rodinger. Îmi spunea că au avut tatuajul lor împreună.Ambii se tem că Hamsik a pierdut lotul și a intrat mai întâi sub ac.

În timp ce Hamsik a câștigat o avere uriașă cu fotbalul, Kois pare să ajute nedrept cu banii.