Premier League: Swansea aruncă un Arsenal care se află la opt puncte în spatele locului patru

În așteptarea lui Aubameyang, Arsenal a reușit să lase jumătate din opțiunile sale pentru a ajunge pe locul patru. „Gunnerii” s-au scufundat (3-1) în Swansea, care până atunci era colista premierului și rămân la opt puncte distanță de zona Campionilor marcată de Liverpool. O lume separă echipa Wenger de primele patru după ce a alunecat din nou: au câștigat doar una (2-3 față de Crystal Palace) din ultimele șase echipe de start. Prea puțin.

Și Arsenalul a început să câștige. Özil a găsit sosirea lui Monreal care l-a bătut pe Fabianski. Al patrulea său atât în ​​21 de zile Premier. Al doilea consecutiv care vede ușă.El a luat plăcerea de a marca: în cele cinci campanii anterioare, în cele 134 confruntări anterioare, nu făcuse decât multe.

Cu toate acestea, bucuria lui a durat un minut. Swansea, care cu Carvalhal este alta și care l-a copleșit pe Arsenal pe tot parcursul atingerii golului în aproape toate seturile, a egalat instantaneu. Mawson a participat la Clucas care l-a bătut pe Cech. “Lebedele”, care au bătut Liverpool în ziua precedentă (1-0) la Liberty Stadium, s-au întors și au ieșit din pozițiile de retrogradare.

Arsenalul s-a dezintegrat după pauză. Cech a reușit să respingă și a lăsat mingea deschisă pentru Ayew să facă 2-1. O eroare care a condamnat echipa vizitatoare. Echipa galeză a obținut premiul, iar Arsenalul a fost aproape K.O. Eșecurile defensive au condamnat din nou „tunarii”.Wenger a intrat în Mkhitaryan, dar nimic nu sa schimbat. Debutul mijlocașului armean nu a schimbat cursul duelului.

Arsenal a dominat, dar nu a creat pericol. Giroud a intrat în ceea ce ar fi putut fi ultimul său joc fără să aibă importanță. Și-a spus adio fanilor săi după meci. În epilog, Clucas a închis victoria lui Swansea și dublul său. Cele trei goluri pe care le-a făcut în acest sezon în Premieră…au fost aduse întregului “cântăreț”. Și a împușcat doar de trei ori la ușă! Un coșmar „Lebedele” zboară sus. Arsenal se îndepărtează de zona Campionilor. Au câștigat doar trei din ultimele lor 10 partide și au primit trei goluri din ceea ce până atunci era cel mai puțin golgheter în Premier. Multe trebuie să se schimbe.