Protest Tribune North: Nu, mulțumesc! Jucătorii și-au făcut drum

O parte din tribuna nordică în mod tradițional cea mai puternică nu a susținut deloc echipa sau, în mod semnificativ, mai puțin decât de obicei. Datorită unei derapaje între fani, serviciul de organizare a trebuit chiar să intervină în a doua repriză.

„Știm ce se întâmplă, dar ne-am concentrat mai ales pe propria noastră performanță.Mai mult, restul stadionului a creat o atmosferă fantastică ”, a declarat mijlocașul Josef Hušbauer. „Și am vrut să le mulțumim celor care se înveselesc”, a adăugat Michal Frydrych.

Așadar, mulțumirile post-meci au mers neobișnuit spectatorilor din Tribuna de Est, care i-au chemat pe jucători după ce Tribuna de Nord i-a respins.

“Oficialii de la Tribuna de Nord ne-au avertizat în avans nu doresc ca mulțumirea să aibă loc la un loc tradițional și, de asemenea, anunță același lucru jucătorilor după meci.Aceasta este o formă de protest, un boicot împotriva situației actuale ”, a explicat Michal Býček, purtător de cuvânt al Slavia, în cadrul unei conferințe de presă după meci. abia căutând competiție în Republica Cehă, după doisprezece ani bătând pe ușile milionarilor Ligii Campionilor, totuși acum se rezolvă dispute cu propriii suporteri.Respectiv cu partea lor.

Câteva facțiuni care se întâlnesc la Tribune North, cele mai cunoscute și mai influente, protestează împotriva conducerii clubului. către sectorul vizitator al suporterilor Olomouc și apoi închiderea auditoriului pentru un meci cu Liberec, pentru noi măsuri de securitate.

Fanii nu se mai pot deplasa pe stadionul din Eden, ci doar în sectorul desemnat de unde au achiziționat un bilet. Această restricție este valabilă până la 10.Septembrie până la stadion este dotat cu tehnologii noi și sisteme de camere.

Există, de asemenea, toleranță zero la orice pirotehnie, aruncând obiecte pe terenul de joc și amenințând sau atacând alți vizitatori ai stadionului. Destul de logic.

Și în meciul de sâmbătă cu boemii, conducerea a ales și orice coregrafie, deoarece fanii se ascundeau și deghizau sub vela coregrafică, aruncând piro în sectoarele din jur în duelul din iulie cu Olomouc.

“Am dori să rugăm toți fanii să acorde toată atenția lor meciului din Liga Campionilor de miercuri și să îi sprijine pe jucători în măsura maximă posibilă.Nu ca unii indivizi din Tribuna Nord într-un meci cu boemii “, a adăugat un purtător de cuvânt al Slaviei.