Real Madrid: mini-sezonul lui Madrid: picioare rapide și ușoare pentru a măsura PSG-ul

16 zile, 13 sesiuni de antrenament, două jocuri…Acesta este momentul, planificarea pe care Real Madrid trebuie să o pregătească pentru întâlnirea de la PSG din 14 februarie. Puțin peste două săptămâni, cu doar două partide între ele, pentru a regla o echipă care semnează un sezon rău, dar care începe să emită simptome de recuperare cu „Echipa A”.

Cu unsprezece, care va pune mai mult decât a decis împotriva francezilor, Zizou are acum 13 antrenamente pentru a-și regla fizic și mental toți jucătorii. Cei care vor fi deținători și cei care nu vor. Cei care sunt chemați să fie revulsivi și cei care vor rămâne în afara listei.Zidane vrea să recupereze în aceste două săptămâni de muncă intensă spiritul care a dus echipa să se dubleze în sezonul trecut.

În timpul celor 13 antrenamente rămase, Zidane va zdrobi aspectul fizic și tactic. Un mini-sezon care nu va fi însoțit de bătăi fizice, dar o muncă în care viteza și agilitatea jucătorilor vor fi sporite. Pentru a elimina PSG Zizou știe că are nevoie de jucătorii săi rapid și ușor, deci nu va exista o încărcare excesivă de kilometri pe picioarele jucătorilor.

Când Zidane a ridicat echipamentul în ianuarie 2016, a avut șase săptămâni să facă o muncă de marfă care avea ca scop să-și umple rezervorul de gaz cu jucătorii săi, gol după o muncă cu Rafa Benítez pe care jucătorii i-au luat în considerare. săraci.Zizou a sosit și a ocolit munca fizică, organizând ședințe lungi de carieră care la început au făcut ca fotbaliștii săi să aibă picioare grele, dar care la final le-a permis să termine sezonul ca motociclete.

Acest lux nu poate fi acum permis de Zizou, care cu Pintus a proiectat o altă lucrare axată doar pe Liga Campionilor și, mai ales, pe PSG. Antrenorul francez va profita, de asemenea, de toate aceste sesiuni pentru a face o muncă tactică pe care rutina de meciuri de miercuri-duminică nu o permite și pentru a îmbunătăți jocurile de ardezie, un recif în sezonul trecut și o resursă pe care Madridul nu o exploatează în acest curs.