Slavia – Boemia 4: 0, câștigă cu înlocuitori, trei goluri din standarde

După șapte meciuri din cea mai înaltă competiție, Slavii conduc cu șase puncte înaintea celui de-al doilea Jablonec. Duminică, Pilsen își poate reduce avantajul cu un punct dacă îl învinge pe Opava acasă.

Slavia și-a reușit duelul de sâmbătă într-o formație plină de înlocuitori, jucători care așteptau de mult timp șansa lor.De exemplu, portarul în vârstă de optsprezece ani, Markovic, a experimentat premiera în ligă, Baluta și Tecl au început pentru prima dată în sezon.

Antrenorul Trpisovsky a schimbat marfa de bază, care a câștigat la Cluj (1: 0) marți, pe zece poziții, lăsându-l doar pe fundașul Kúdel.

Ceilalți s-au așezat pe bancă (Bořil, Olayinka, Stanciu, Traoré, Van Buren) sau chiar pe tribune (Kolar, Coufal, Talk, Shrovetide, Soucek) și și-au salvat puterea fizică și psihică înainte de meciul de miercuri, avansând în grupul de bază al Ligii Campionilor.

< p> „În unele pasaje a fost o performanță foarte bună atunci când analizăm schimbările. Dacă nu am fi convinși că ne putem descurca în această compoziție, nu am fi.Ne-am simțit că toată lumea merită șansa “, a declarat antrenorul slav Jindřich Trpišovský.

Chiar și fără cele mai mari vedete, Slavia a jucat fotbal imaginar. Ea a creat o șansă împotriva boemilor înverșunați, combinată rapid și a fost ușurată și de faptul că a marcat în scurt timp un gol. Căpitanul slav a lovit gălăgia de la mai puțin de treizeci de metri.

Când campionii lui Frydrych și Kouzla au reușit la scurt timp după pauzele de la colț, a fost clar cine va fi câștigătorul derby-ului de la Vršovice. Echipa gazdă își putea permite să treacă la o viteză inferioară cu o jumătate de oră înainte de final, meciul tocmai se termina.

Hoerau inofensivi în Eden.Au arătat doar ceea ce Slavia le-a permis să facă și acest lucru nu a fost suficient.

Markovic s-a bucurat de un debut relaxat în poarta de acasă, a avut o intervenție și a rezolvat câteva centre. În caz contrar, și-a urmărit coechipierii să atace de la distanță.

Ar fi putut să marcheze două sau trei goluri în prima repriză, dar Yousuf, care a început neconvențional ca jucător subpunct, și-a împușcat capul din poziția ideală. O mare șansă după trecerea lui King a fost arsă și de spatele drept Holeš.

Slavia a fost mai productivă în a doua repriză: capul lui Frydrych și Kúdela au făcut o creștere rapidă la trei goluri, iar în ultimul minut, după pasul Skoda, a adăugat un al patrulea gol pentru înlocuirea lui Traoré.

După pauză, echipa gazdă a fost ajutată și de cartonașul roșu pe care l-a primit după două galbene în 59.minute în care a vizitat mijlocașul Vacek.

“Am sperat că, cu atâtea schimbări, mecanismele Slavia s-ar putea să nu funcționeze atât de bine încât jocul să poată scârbi și să putem profita de el. Prima repriză i-a corespuns, dacă nu ar fi fost golul standard, când Pepa Hušbauer a avut o lovitură fantastică pe capac, meciul a fost egal. Chiar dacă am fost inutil timidați în avans “, a spus antrenorul oaspete Martin Hašek. „Speranța noastră a fost preluată de la prima jumătate de normă, neînțelegerea jucătorilor noștri de la colț.Acesta a fost un cadou pentru Slavia. ”