VEZI: Câteva clicuri pe Twitter și (nu) redarea pentru Pardubice Extraliga?

La sfârșitul lunii mai, când a devenit noul CEO în extraliga de la Pardubice tocmai salvat, Sýkora a declarat reluarea și deschiderea clubului în comunicare cu publicul. Și puteți vedea rezultatele. Cadrul a fost consolidat de portarul Jakub Štěpánek de la Slovan Bratislava, fundașul Jan Kolář de la KHL sau Robert Kousal din Suedia. În ciuda contului său Twitter, a reușit să adauge aproape două sute de postări de la intrarea în birou, comunicând cu vigoare. / p>

Directorul clubului întreabă cu adevărat utilizatorii rețelei sociale dacă vor semna un apărător în vârstă de 31 de ani, care este încă în repetiție la Pardubice?Asta înseamnă că dacă un canadian primește suficiente răspunsuri afirmative, clubul îi va da un contract? Dimpotrivă?

Clubul Pardubice nu ar trebui să se bazeze doar pe experți proprii, antrenori, căutători de talente și profesioniști reali? La urma urmei, astfel de oameni ar trebui să aibă propria lor judecată. O opinie creată din observații zilnice în practică, în meciurile pregătitoare. Un astfel de rating ar trebui să conteze pentru clubul de hochei.

Nu pe un sondaj de rețea socială în care oricine poate vota – un fan al Pardubice, un fan al unui rival din apropiere de la Hradec Králové, o persoană anonimă și o persoană care nu urmărește deloc hocheiul. p>

Cu toate acestea, Sykor este interesat de un astfel de rezultat.Și arată că îi pasă de opiniile oamenilor (conturile de rețele sociale) din jurul său, care de fapt torpilează propria poziție din care ar trebui să ia decizii.

nu va afecta decizia dacă jucătorul de hochei semnează contractul.

“Mă întreb ce cred fanii. Este o parte a comunicării mele deschise, nu aș mai căuta nimic. Căutați mereu ceva. Este informativ pentru mine.Dacă îl semnez, decizia mea este cea care intră în principal în secțiunea sport și apoi în finanțe ”, a declarat Sýkora pentru iDNES.cz.

De ce să cer răspunsuri într-un sondaj decizia nu va schimba nimic? De ce Sykora va ști că un anumit procent dorește semnătura lui Pichý, și nu unele?

Și ce semnal îi transmite lui Pichý însuși, care în sezonul trecut s-a alăturat lui Hradec și Litvínov? Nu va întreba de ce Sykora este interesat de părerea „fanilor” și de ce oamenii responsabili nu decid acest lucru? Sâmbătă Piché a pornit pentru Pardubice și a marcat un gol. El a spus într-un interviu post-meci că se simte binevenit și fericit la club.

Poate că este o viziune de viitor. Interesat de părerile despre cartier care nu sunt împovărate cu responsabilitatea pentru club.Folosiți o întrebare nevinovată în spațiul virtual pentru a selecta o viitoare mulțime de dragoste pentru echipă, poate atrage mai mulți spectatori plătitori pe stadion. Poate că acesta este un mod pentru rețelele sociale și profesionale de a gestiona viețile profesionale și personale. Cu toate avantajele și contra lui.

Apropo, peste 200 de voturi la sondaj (situația actuală de duminică la 7 dimineața) au răspuns la 35% dintre utilizatori că Piché nu ar trebui să joace pentru Pardubice.

Este utilă această informație?