Ca și în 2011: jucătorii de hochei strălucesc, Jágr îi laudă și pe ei. Va exista o medalie?

Este o considerație destul de prematură, dar pe deplin legitimă. Performanțele echipei cehe la turneu fac loc gândirii pozitive, chiar dacă au avut loc doar două meciuri. Cu toate acestea, Jaromír Jágr însuși nu scutește laude la profilul său de Facebook.

„Ieri a fost un cazan, nu-i așa? Cu toții ne bucurăm de la primul până la ultimul. Băieții pariuri sportive online simt o mare dorință de a o demonstra anul acesta. Pentru el însuși, pentru fani și mai ales pentru Republica Cehă “, a scris el după victoria de 7: 2 asupra norvegienilor, pe care a urmărit-o direct la Bratislava.

El a fost convins în urmă cu opt ani că Republica Cehă va câștiga aurul. Nu au lipsit prea multe, echipa a pierdut apoi un singur meci în semifinale cu suedezii și în cele din urmă a luat bronzul. Anul acesta, Jágr simte din nou șansa.Nu există niciunul, deși nimeni nu vrea să o spună cu voce tare.

Există o mulțime de motive pentru optimism că echipa națională ar putea cel puțin să treacă poarta sfertului de finală și să atace medalia de data aceasta: împușcarea productivității, apărarea modernă sau energia grăbită de la tineri. generația de jucători NHL.

Energie horsi z mladych

“De aceea i-am dus la Bratislava, pentru a reuni generatia mijlocie si cei experimentati. Până în prezent, acest lucru reușește “, se laudă antrenorul asistent Robert Reichel.

Unul dintre șoferii principali este fundașul Filip Hronek, care este din ce în ce mai mult comparat cu Marek Židlický.Un alt exemplu este Jakub Vrána, care a fost ajutat foarte mult de un start excelent împotriva Suediei, unde Betano a marcat un gol din prima lovitură în timpul primei înlocuiri și apoi a adăugat încă unul. La fel ca anul trecut la Copenhaga, Filip Chytil și Dmitri Yashkin pot fi văzuți. De asemenea, s-a alăturat Dominik Simon.

„Toată lumea știe cât de motivați sunt și cum au încredere unul în celălalt. Cred că se vor îmbunătăți în continuare “, prezice Reichel în viitor.

Dar există și alții. Golurile sunt marcate de Dominik Kubalík, care devine un jucător mare și, în principal, a stat bine în tandem cu Jan Kovář. Aceasta este o veste minunată pentru ofensivă, al treilea atac este unul dintre cele mai periculoase.Și echipa se poate baza pe portar: Patrik Bartošák, care a făcut o performanță de încredere împotriva suedezilor, i s-a alăturat doveditul Pavel Francouz.

Echipa cehă nu are motive să nu creadă în succes înainte de duelul de luni cu Rusia. Va fi un alt test, dar chiar și în cazul unei pierderi cu capul sus, nu există niciun motiv să vă răzgândiți. „Mulțumim unui început de succes, credem că există o atmosferă perfectă între noi. Încrederea în sine face mult în hochei, așa că sperăm că ne va ajuta în acel meci dificil “, speră Frolík.

Dorința de a reprezenta și determinarea de a reuși

De ce echipa lupta atât de mult? Reichel are în vedere cea mai importantă dorință de a reprezenta și determinarea de a reuși. De aceea, echipa este suverană.În plus față de rezultate bune, face și hochei frumos, înscrie o mulțime de goluri și nu încetinește chiar și atunci când este luată decizia. „Se datorează naturii jucătorilor, există lideri și nu vor permite acest lucru. Când Voráček și Frolík lucrează, Chytil și alții nu vor elibera nimic. Așa ar trebui să fie “, spune legendarul Alba.

Atmosfera sănătoasă este dovedită și de faptul că personalul de antrenori nu trebuie să modifice și să îmblânzească euforia în niciun fel. Potrivit Reichl, nucleul este sănătos. De aceea, este realist ca echipa națională să se gândească la primul loc în grupă, ceea ce va crește șansele de succes general.

Încă online case de pariuri un lucru are un efect pozitiv, și anume că, în ciuda tuturor avantajelor și superlativelor, jucătorii și antrenorii sunt conștienți. unele neajunsuri și erori parțiale. „Poate că eu și Voras îl obținem uneori.Încercăm să comunicăm, putem fi mai buni, „Frolík nu se ascunde.

Astfel de cuvinte în perioada de boom indică auto-reflectare. Și fără ea, nu există succes.