Clona Hronka? La Campionatele Mondiale de la Bratislava, se administrează totul

„La fel ca Židla, el este la îndemână, dreptaci pentru puteri, există o anumită asemănare”, admite agentul Hronka, Michal Sivek. „Exemplul este evident, dar Hroňa nu vrea să imite pe nimeni. Încrederea lui crește foarte mult atunci când se joacă cu sau fără puck. Se îmbunătățește mai repede decât alții și mulți jucători de vârsta lui nu pot spune că are un Baumbet rol cheie în echipa națională. ”

Nici Židický menționat anterior nu ar putea spune asta! La vârsta de 21 de ani, în calitate de fundaș al extra-ligii Kladno, aștepta o ofertă din Finlanda, de unde și-a pus amprenta în NHL.

Are peste patruzeci de starturi în NHL și se află la al doilea campionat. “Și joacă aici ca un frotiu”, susține coechipierul său de apărare Jan Kolář.

„Ultimul campionat mi-a arătat la ce să lucrez. În ultimul an, m-am mutat din nou un pic mai departe și beneficiez de asta chiar și acum “, a explicat Hronek după demolarea sâmbătă a norvegienilor. El i-a îndreptat pe cehi către o victorie lină cu 7: 2 cu două goluri în prima perioadă. „Se întâmplă ca atacator să te duci la trei jucători și, dacă nu ai un fundaș în spate, creezi rar ceva”, a explicat căpitanul ceh Jakub Voráček.

Hronek era gata. Și a tras fără pregătire, care este marea lui abilitate. De pariuri online Romania asemenea, el nu rămâne în urmă în apărare, blochează rachetele, are o imagine de ansamblu, poate juca, dă o pasă lungă.Și în timpul unei pauze comerciale, va ajuta calm un pluton de curățare cu un băț de hochei, care va curăța zăpada acumulată la porți.

„Filip nu este cel care aude și distrează cabina. Dar este inteligent cu privire la câți ani are “, spune Kolář. „Hocheiul este rapid, este imposibil să fii de acord cu cine va face ce. Dar când îl văd înaintând, îl asigur. ”

A oferi tânărului prădător o spate defensivă experimentată a fost o mișcare prudentă a antrenorului Miloš Říha. Un autor de roți poate elimina oricare dintre călătoriile sălbatice ale lui Hronka. Dar până acum nu a fost necesar.

Hronek are un echilibru de 2 + 3 după două pisici (statisticienii i-au adăugat suplimentar o asistență), a stat pe gheață în medie aproximativ 18 minute și în statisticile monitorizate participarea pe gheața de lângă el este aprinsă +6.Probabil că înțelegeți deja de ce antrenorul Říha a declarat înainte de Cupa Mondială: „Clona Hronka!”

Până acum, un singur original este suficient pentru cehii de la Bratislava. „Având un atacator până când a fost adolescent, are o mulțime de instincte jignitoare”, notează Sivek. Potrivit acestuia, Hronk a fost ajutat de sezonul în care a făcut naveta între Detroit și o fermă din Grand Rapids.

Red Wings a verificat că nu vor cădea din incertitudine. Este durabil și dovedit că merită un loc mai stabil în NHL. Și acum beneficiază și reprezentările. “A devenit un fundaș care poate gestiona jocul echipei naționale timp de câțiva ani”, adaugă Sivek.

Mai multe informații aici: Mai Mult