Liga Franceză: Rezultat și rezumat al clasificării PSG pentru finală

FINAL. PSG se califică pentru finala Cupei Ligii programată pentru 31 martie. Rivalul său va lăsa câștigătorul duelului dintre Monaco și Montpellier.

90 + 2 minute. STADE RENNAIS 2-3 PSG. GOL din Rennes. Sanjin Prcic agăță un voleu perfect de departe și mingea intră în colțul din dreapta jos. Un gol pentru a-și scoate pălăria.

90 minute. STADE RENNAIS 1-3 PSG Espaldinha de la Neymar care primește o lovitură de la Bourigeaud, care se află încă pe teren datorită arbitrului.

Minut. 89. STADE RENNAIS 1-3 PSG Îl debutează pe Lass Diarra, care intră în locul lui Rabiot.

Minutul 87. STADE RENNAIS 1-3 PSG. Galben pentru Lea Siliki pentru fault la Lo Celso

Minutul 85. STADE RENNAIS 1-3 PSG. GOL din Rennes.Ludovic Baal a atârnat mingea în direcția lui Diafra Sakho, care a lovit o lovitură de cap puternic, care a alunecat pe dreapta porții, fără să-i dea o alegere lui Kevin Trapp.

Minutul 84. STADE RENNAIS 0-3 PSG. A doua schimbare a lui Emery. Nkunku intră în locul lui Di María. Lo Celso o făcuse pentru Pastore înainte.

Minutul 81. STADE RENNAIS 0-3 PSG. Se oprește Tremendous Trapp pentru a nu-ți atinge obiectivul zero. Sarr a fost depășit de obiectivul german.

Minutul 61. STADE RENNAIS 0-3 PSG Lucrurile se încălzesc. Sarr doare în iarbă din cauza lipsei dure de Mbappé. Există recenzii pentru a ști dacă este galben sau roșu. VAR confirmă expulzarea atacantului francez.

Minutul 58. STADE RENNAIS 0-3 PSG. SCOPUL PSGLoCelso șutează și lista case pariuri online mingea se strecoară sub picioarele Diallo.

Minutul 55 STADE RENNAIS 0-2 PSG. Yuri Berchiche primește o minge în zonă, șutează și Diallo își salvează echipa de la a treia

Minutul 54. STADE RENNAIS 0-2 PSG. SCOPUL PSG Marquinhos profită de o minge liberă în zonă și o împinge în plasă pentru a dubla avantajul parizian.

49 minute. STADE RENNAIS 0-1 PSG. Există revizuire după obiectivul lui Mbappe. Pare să fie în offside. Confirmat. înainte cu aproape sarcina făcută.

REST. STADE RENNAIS 0-1 PSG Finalizează prima repriză la Rennes. Golul Meunier.PSG are un picior în finala Cupei Ligii.

45 + 2 minute. STADE RENNAIS 0-1 PSG. Di María Center care era în căutarea lui Neymar, dar nu suficient pentru a termina. Apoi, Di María cu o mică bijuterie din afara zonei Diallo a trimis un colț.

Minutul 44. STADE RENNAIS 0-1 PSG. Confirmat. Pare să fie ajutat de mână. Există o recenzie a VAR.

Minutul 42. STADE RENNAIS 0-1 PSG Neymar încearcă din afara zonei…dar mingea rămâne pe picioarele apărării.

Minutul 35. STADE RENNAIS 0-1 PSG Meunier Center în căutarea lui Mbappe pe care apărarea o taie și trimite un corner.

Minutul 28.STADE RENNAIS 0-1 PSG Galben pentru Sarr, de la Rennes, pentru că a făcut un fault în zona pariziană, în judecata arbitrului.

Minutul 24. STADE RENNAIS 0-1 PSG. STICK din Meunier. Ia o minge din afara zonei și pune-o în colțul din stânga sus.

Minutul 21. STADE RENNAIS 0-0 PSG. Trapp a văzut o minge trecând în fața liniei de poartă, fără ca nimeni să împingă mingea. Parisian.

Minutul 11. STADE RENNAIS 0-0 PSG Yuri Berchiche tăind pericolul cu o lovitură de cap din timp în zona PSG

Minutul 10. STADE RENNAIS 0-0 PSG. Bourigeau a filtrat pasul care se încheie cu lovitura de gol pentru echipa pariziană.

Minutul 8.STADE RENNAIS 0-0 PSG Debordarea de pe partea stângă a lui Mbappe care sfârșește să-l taie pe Gélin în timp.

Minut 6. STADE RENNAIS 0-0 PSG Javi Pastore efectuând lucrări defensive pentru a evita un atac advers.

Minutul 5. STADE RENNAIS 0-0 PSG. Centrul periculos al lui Yuri Berchiche care se încheie prin tăierea lui Baal la o lovitură de colț

Minutul 4. STADE RENNAIS 0-0 PSG Di María Center care se încheie la mâinile Diallo.

Minutul 3 .STADE RENNAIS 0-0 PSG Comportament excelent al apărării pariziene, care după un perete periculos al rivalului interceptează mingea, astfel încât acesta să se încheie la picioarele lui Trapp

Meciul începe la Rhoazon Park

Emery este ambițios, așa cum se reflectă în interviul acordat lui Jorge Valdano în beIN LaLiga: “Cred că acum suntem mai bine pregătiți decât acum un an și cred că acest club va fi, sperăm cu mine în interior, sigur campion al Campioni “.

În cealaltă semifinală a acestei Cupe a Ligii, Monaco și Superbet ofera loto polonia Montpellier se confruntă.

Unai Emery, în meciul precedent, a declarat că ar dori argentinianul Javier Pastore a rămas în echipă, în ciuda faptului că și-a arătat intenția de a pleca pentru mai multe minute.

Lamouchi a pariat pe următoarele unsprezece pentru a înfrunta Paris

Ambele echipe au fost deja măsurate în 1/32 finala Cupei Franței cu următorul rezultat: Stade Rennais 1- 6 PSG

Cei unsprezece ai lui Emery evidențiază prezența lui Mbappé, recuperată deja din ciocnirea violentă cu portarul de la Lyon, Anthony Lopes.Pe bancă se află Lass Diarra, ultima întărire a PSG.

Începând cu ora 9:05, semifinala Cupei Ligii se joacă între Stade Rennais și PSG, în Roazhon Park.