Ultima secundă din al șaptelea meci a decis. Toronto îl sărbătorește pe Leonard

Odată. De două ori. De trei ori. El a sărit mingea de pe margine de patru ori înainte de a cădea în margine după ce a sunat claxonul și a dezlănțuit o sărbătoare puternică în Toronto . Și a provocat o mare dezamăgire în rândul fanilor Philadelphia .

Atacul echipei canadiene Kawhi Leonard a finalizat astfel pariuri online bonus 41 de puncte în duelul decisiv și a provocat un alt val de comparație cu cel mai mare – Michael Jordan. Leonard oferă spectacole atât de mari anul acesta. Numai în ultimul sfert, el a avut grijă de 15 puncte, un total de opt recuperări și trei câștiguri.

În orice caz, Leonard a devenit primul jucător din istoria NBA care a transformat lovitura câștigătoare cu cornul final într-un al șaptelea meci decisiv în luptele de eliminare.

„Este uimitor.Niciodată n-am mai reușit ceva de genul în cel de-al șaptelea meci de până acum, nu am dat încă o astfel de lovitură câștigătoare în meciul decisiv. Este o binecuvântare să ai această oportunitate “, a spus Leonard, care a venit la Toronto de la San Antonio înainte de sezon, alături de care a câștigat titlul în 2014, în perioada de șapte ani. A devenit cel mai util jucător din seria finală la acea vreme.

” Kawhi ne ținea la ambele capete ale punții. Este unic în acest aspect “, a lăudat antrenorul Nick Nurse versatilitatea taxei sale. Suplimentul Serge Ibaka a adăugat 17 puncte și opt recuperări, Pascal Siakam a obținut 11 puncte și 11 recuperări. Kyle Lowry a marcat 10 puncte, șase recuperări și șase pase decisive,

Toți primii cinci jucători din Philadelphia au obținut peste zece puncte – toți au jucat peste 40 de minute.Lider a fost Joel Embiid cu 21 de puncte, 11 recuperări sau trei blocuri.

„Este greu să ne luăm la revedere. Nimănui nu-i place să piardă, mai ales nu așa “, a regretat Jimmy Butler, autorul a 16 puncte, care a egalat la 90:90 cu patru secunde înainte de final. JJ Redick are 17 puncte, Tobias Harris 15 puncte și 10 recuperări și Ben Simmons 13 puncte, opt recuperări, cinci pase decisive și trei blocuri.

preluând jucătorii “, a declarat antrenorul Brett Brown. A fost poate ultimul meci de pe banca Sixers pentru el, chiar înainte de începerea playoff-urilor, s-a speculat că runda a doua nu ar fi fost suficientă pentru proprietarul clubului.

Este deja sigur că Curry va apărea în finala NBA.Fie va fi superstarul Stephen din Golden State, fie fratele său mai mic Seth din Portland . Trail Blazers a preluat bordul Denver Nuggets și acum îi va provoca pe campionii în vigoare în finala Conferinței de Vest. după o întoarcere în serie cu Denver și în meciul 1xbet numărul șapte în sine. Blazers au trecut la finala conferinței pentru prima dată din 2000.

După ce a reușit în a șasea cursă de acasă, a câștigat și un duel decisiv în aer liber, deși a pierdut până la 17 puncte în mediul alpin din statul Colorado.

După o primă repriză eșuată, blazerii au lovit în al treilea sfert, pe care l-au controlat la 32:24.În partea finală, s-au mutat apoi în conducere cu una până la trei coșuri și au menținut o ușoară conducere.

Duelul nu a reușit să descopere personajul principal al echipei mai de succes, Damian Lillard; celebrul fundaș a lovit doar trei dintre cele 17 lovituri și a obținut 13 puncte. Cu toate acestea, le-a completat cu 10 recuperări și opt pase decisive.

Lillard a fost reprezentat de partenerul său tradițional C. J. McCollum, care a obținut 37 de puncte și i-a susținut cu nouă recuperări.

„Este minunat să ai doi astfel de jucători (Lillard și McCollum) care să poată fi utili mereu și mereu diferit. C. J.McCollum a tras și l-a reprezentat pe Damian, care nu a reușit să tragă, dar a condus jocul foarte bine “, a lăudat antrenorul Terry Stotts.

Evan Turner a marcat 14 puncte, inclusiv aruncări libere cheie cu opt secunde înainte de final și șapte recuperări, Enes Kanter a avut grijă de 12 puncte și 13 recuperări. Unul dintre supleanții importanți, Rodney Hood, și-a accidentat genunchiul, dar ar putea fi pregătit pentru primul duel de marți din Oakland.

Denver nu a fost suficient cu 29 de puncte, 13 recuperări pariuri online legale și patru blocaje de Nikola Jokič. La finalul celei de-a doua serii de șapte meciuri, pivotmanul sârb a făcut o impresie obosită și a reușit să dea doar două pase decisive.

Jamal Murray a obținut 17 puncte (dar doar patru din 18 încercări), Gary Harris 15 puncte și Paul Millsap 10 puncte și șapte recuperări.Nuggets-urile și-au făcut drum din spatele arcului în trei puncte doar de două ori, în ambele cazuri Jokič a reușit.