Pentru clientii existenti 22Bet ofera bonus de findelizare

 Dupa ce ati facut depozitul, puteti participa la bonusul de reincarcare de vineri. Acest bonus are un interval de timp de 24 de ore si nu puteti paria poate duce la castiguri revocate. Acest bonus poate fi utilizat doar la evenimente sportive. Cerintele de pariere sunt de doar 3x si pot fi utilizate in pariuri pe acumulatori care trebuie sa contina minimum trei selectii diferite, cu cote de cel putin 1,40.

22Bet ofera bonusuri generoase pentru jucatorii noi, dar asta nu inseamna ca isi uita jucatorii loiali. Asa cum am spus inainte, acestea ofera depozite pentru prima data si a doua oara, iar odata ce sunteti jucator fidel, exista bonusuri de reincarcare disponibile miercuri si vineri. Iata o lista cu toate bonusurile disponibile la 22Bet Casino.

Trebuie sa mentionam aici ca daca efectuati o depunere folosind bitcoins nu veti fi eligibil pentru a solicita niciuna din aceste bonusuri. Daca faceti o depunere vineri, puteti solicita un bonus de reincarcare de 40%, care se ridica la 50 USD. Depozitul minim pe care il puteti face pentru a solicita acest bonus este de doar 1 USD. Aveti optiunea de a refuza acest bonus daca doriti, trebuie doar sa bifati caseta care scrie „Nu vreau niciun bonus” atunci cand efectuati depunerea.

Daca decideti sa acceptati bonusul, trebuie sa il pariati de 3 ori in perioada de 24 de ore odata ce il primiti. Este foarte important sa alegeti 3 pariuri diferite de acumulatori cu cote 1,40 sau mai mari. Bonusul trebuie utilizat doar in pariurile sportive si nu la jocurile de cazino. Cazinoul isi rezerva dreptul de a-ti ingheta fondurile si de a-ti refuza bonusul daca gaseste dovezi de activitati frauduloase in contul tau.

Bonusul de reincarcare de vineri poate fi solicitat o singura data. Odata ce este revendicat, acesta va fi creditat automat in contul clientului. Inainte de a putea face o retragere, trebuie sa pariati bonusul de 3 ori in pariurile pe acumulator in 24 de ore.