Puzzle la US Open. Pliskova va fi numărul unu? Dar Kvitova după accidentare?

De două ori, în ultimele săptămâni, a avut o șansă solidă să devină regina clasamentului, dar se pare că îngreunează vedeta cehă; de aceea, ea a terminat acțiunea la Montreal și Cincinnati pe betonul ei american preferat cu doar 4-2. Dacă câștigătoarea de la US Open de anul trecut, Osaka, ar renunța – ceea ce este puțin probabil în forma și starea ei de sănătate – Plíšková va fi, de asemenea, candidat pentru poziția numărul unu mondial la New York. Orașul ei preferat a generat un bilet interesant, dar nu insidios, pentru a începe: o compatriotă de succes din calificarea Tereza Martincová în runda 1, apoi ar trebui să joace împotriva lui Pera.

Petra Kvitova (6a)

Primul mare puzzle. Cum este antebrațul stâng, pe care l-a rănit chiar înainte de începerea lui Roland Garros?De atunci Kvitova a reușit doar Wimbledon (pe el, din cauza stării sale, a jucat o etapă solidă 4) și acum singurul duel din Cincinnati, unde a cedat cu Maria Sakkari. Din mai nu a reușit decât cinci meciuri! Potrivit imaginii de pe Facebook, stânga este încă protejată de un bandaj. “Fac mici pași în direcția corectă”, a spus ea. Calificatorul din Cehia, Denisa Allert, își așteaptă introducerea și, în cazul unei călătorii mai lungi, câștigătoarea Sloane Stephens este amenințată deja în a patra tură.

Barbora Strýcová (31.)

Un semn de întrebare puțin diferit.După viața lui Wimbledon – semifinala în single, titlul la dublu – încă nu se hotărâse dacă acest sezon va fi ultimul ei; dacă da, ar avea o mare finală de Grand Slam la New York. Duelul de deschidere cu Bolsov este un bilet decent, apoi este amenințată cu un derby cu Siniak.

Katerina Siniakova

Jucați cu o săptămână înainte de Grand Slam turneele lungi tind să fie complicate, pe măsură ce rămâneți fără formă. Dar cometa din 2018 cu siguranță nu crede așa – Siniak trăiește încă un sezon jenant, așa că o încălzește că a ajuns în semifinale la unul dintre generalii americani din Winston-Salem, deși a pierdut față de Linette.

Karolína Muchová

Revenire la locul crimei!Marea ascensiune a lui Mucha a început anul trecut la New York cu un triumf asupra lui Muguruza, revenind ca membru al Top 50, stimulat de participarea sferturilor de finală la Wimbledon. Nu va fi ușor: după introducerea împotriva calificării lui Rybakin, taiwanezul Hsieh este probabil să fie complicat, iar apoi câștigătoarea Serena Williams vs. Vampire. Maria Sharapova Kristyna Pliskova a câștigat până acum doar două partide de carieră la US Open, a treia va încerca să adauge împotriva titularului francez wild card Parry. Ulterior, biletul ei pare complicat: Mertens, Kvit.

Marie Bouzkova Mulțumesc rezultatelor vieții din Toronto, unde pentru prima dată în viața ei adversarii cuceriți din primii zece (Stephens, Halep), teoretic nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni.Cu siguranță nu Tomljanovič în runda 1 – și apoi chiar Kontaveitová ca fiind rivali pentru runda următoare. În același timp, Bouzková este încă un roman Grand Slam, jucând doar patru dueluri în cariera ei până acum.

Denisa Allertova

nunta ajutat? Allert s-a căsătorit cu un prieten de lungă durată, tenismanul Jan Šátral în august – iar după un an revine la competiția principală de Grand Slam. Din nefericire, cariera sa se învârte în cercuri: a trecut în turul opt din Melbourne anul trecut, dar după rezultatul vieții a fost din nou lovită de răni. Este foarte complicat să joci cu Kvitova.

Tereza Martincova

Este geamul ei pe jumătate gol sau pe jumătate plin?Martincová s-a calificat într-un “derby” cu trei seturi cu slovacul Kučová la calificare și pentru a treia oară în cariera ei va intra printre 128 de pantofi de tenis aleși pe una dintre cele mai mari patru scene de pe planetă. Dar pentru a treia oară nu pare o victorie atunci când Karolína Plíšková stă în cale…

Tomas Berdych

Este mai ușor de ghicit rezultatul unui rol de monedă decât opțiunile sale. A renunțat la o sută, câștigând primul său duel în Winston-Salem din februarie – și a căzut următorul. “Dacă sunt în formă și sănătos, mai pot juca tenis bun”, a repetat el, dar starea lui este incertă de luni întregi. Avantajul este să începi împotriva rivalului calificativ, împotriva americanului Brooksby, în vârstă de 18 ani, experiența lui Berdych ar trebui să fie valabilă.Apoi, probabil, va întâlni rivalul Georgiei Basilashvili.

Jiri Vesely

Este din nou vesel! După luni întregi de candelabre sportive, bumblebee-ul ceh de la Wimbledon a trecut prin calificări până în turul al treilea și a reușit acum din nou în competiția principală, deși a fost o luptă împotriva veteranului italian Lorenzi (37 de ani). Recompensa este prima rundă împotriva lui Ricardas Berankis din Lituania – rivali din suta de elită, dar încă jucători.