Ar trebui Pilsen să aibă un penalty pentru Slavia? Nu a fost o operațiune atât de serioasă, a spus judecătorul

Duelul dintre primul și al doilea a fost decis în ultimele zece minute. La 1 – 0 pentru Slavia, vizitatorii au făcut o lovitură directă, centrul Hrošovského s-a îndreptat spre apărare. Plzeňský Brabec și-a făcut drum până la capăt, jucătorul de golf Ngadeu i-a luat mâna din spate și l-a retras.

„Din poziția mea, am înregistrat un mic contact și deținerea jucătorului atacant.În opinia mea, totuși, nu a fost o intervenție atât de serioasă, care ar trebui să provoace căderea jucătorului atacant, care a ajuns cu intenția de a juca mingea într-o alunecare “, a explicat arbitrul principal Zelinka.

” Desigur, situația a fost, de asemenea, revizuită dintre toate fotografiile disponibile și nu am ajuns la concluzia că aș fi făcut o greșeală gravă “, a remarcat Zelinka.

” Nu o voi evalua, scrieți-vă așa cum ați văzut situația, nu-mi voi exprima opinia în mass-media. Nu am făcut asta niciodată “, a subliniat antrenorul Pilsen Pavel Vrba în conferința de presă.

” Dar am fost surprins de cât de repede s-a decis. Alteori durează patru minute, astăzi douăzeci de secunde.Este minunat “, a spus el în direcția judecătorilor video Emanuel Mark și Lucia Ratajová.

Două minute mai târziu, Zelinka a ordonat o lovitură de pedeapsă împotriva lui Pilsen pentru mâna intenționată a lui David Limberský. A jucat ilegal peste cap într-un duel cu Milan Škoda.

Limberský a protestat, spunându-i judecătorului că Škoda l-a făcut fault: „El a împins în mine.”

Cu toate acestea, Zelinka nu a văzut ofensă a atacantului slavist. După vizionarea înregistrării, se poate spune că, deși Škoda și-a pus mâna pe ceafa adversarului, a fost mai mult un duel normal.

După părerea mea, jucătorul de acasă nu a comis nicio intervenție ilegală. Jucătorul vizitator a jucat imediat mingea cu mâna într-o poziție nefirească, prin urmare s-a acordat o lovitură de pedeapsă.Totul a fost verificat din nou de VAR, ceea ce mi-a confirmat părerea “, a subliniat Zelinka.

Cu excepția situației din minutul 82 în zona de penalizare, Slavia nu a rezolvat situația. . Deși a fost un meci foarte important pentru ambele părți, am încercat să mă pregătesc atât pentru el, cât și pentru fiecare. Jucătorii ambelor echipe s-au comportat corect în majoritatea situațiilor și, dacă a existat un conflict, nu a trecut linia în care ar trebui să rezolv situația impunând o penalizare personală “, a spus Zelinka.