Echipa lui Říh are un început perfect. Și acum drumul se va arăta

Nu, în acest caz nu este un simplu slogan, ai cărui analogi diferiți vă sar în orice mod posibil la fiecare campionat. Până în prezent, cehii arată că pot face lucruri grozave în Slovacia. “Pur și simplu nu putem avea săpători la etaj”, a spus căpitanul ceh Jakub Voracek.

Sunt încă departe de ei, dar până acum nu există niciun motiv fundamental pentru a nu crede în ei. h3>

La începutul Cupei Mondiale, cehii au pierdut în fața puternicilor suedezi 5: 2.Au confirmat marea lor performanță douăzeci și patru de ore mai târziu, când au șters imprevizibilul Nora 7: 2. „Avem suficientă încredere pentru a continua”, spune atacantul Jakub Vrána. „Dar tot sunt doar două meciuri. Nu puteți spune cum va merge. ”

Va ​​fi mai clar după luni. De la ora 16.15, cehii îi vor provoca pe ruși cu vedetele ofensive Ovečkin, Kučerov sau Kuzněcov. Deși echipa națională va juca apoi încă patru dueluri, succesul cu echipa îi poate aduce pe cehi în mod semnificativ mai aproape de primul loc în grupă, ceea ce garantează cea mai ușoară șosetă pe hârtie în sferturile de finală.

„Echipa este sănătoasă”, a declarat duminică antrenorul asistent Robert Reichel. „Când băieții văd că Voráček sau Frolík nu vor începe lupta, nici Chytil nu.Așa ar trebui să fie! ”

În afară de singurii doi martori, fanii slovaci de bronz de opt ani se obișnuiesc cu noi nume și noi suporturi. Intrigat de Crow – debutul echipei naționale de la Washington, un rol important în echipă este Hronek din spate sau atacatorii Simon, Palát sau adolescentul Prins. Se pare că plecarea de la „nucleul european” anunțat la campionat dă roade pentru antrenorul Miloš Říh.

Echipa arată proaspătă.Până acum, veți obține o impresie diferită față de aceasta la campionatele anterioare – și nu vorbim despre tricouri revoluționare fără un simbol de stat pe piept. Jocul ceh este distractiv, deși susține atacul în masă. „Se bazează pe antrenament, unde am urmărit apărătorii înainte”, explică Říha.

Strategul cu părul cenușiu poate fi lăudat pentru mișcări parțiale – vezi timpul liber ales sensibil împotriva suedezilor, când echipa era sub presiune. Scrisul său de mână se regăsește și la începuturile energice ale meciului. Și când echipa a luat curând conducerea împotriva norvegienilor, nu au fost mulțumiți și au continuat să își mărească avantajul.

„Dacă ai astfel de jucători, lasă-i să joace hochei frumos”, spune Říha. „Sunt liberi să-și facă treaba în mod onest.Pur și simplu nu pot inventa prostiile complete, așa că nu eșuăm. ”

Lucrul drăguț este că Říha nu se lasă dus de euforia victorioasă. Imediat după meciul cu Nora, el a explicat că a văzut neajunsuri în joc și chiar și în timpul antrenamentului de duminică, el a fost din nou amestecat cu atacuri.

Cu toate acestea, ofensiva nu este încă cea mai mare problemă cehă. „Dacă mă concentrez pe apărare, ar putea fi mai compact”, spune Jan Kolář. „Nu este doar o zonă defensivă, ci și o zonă de mijloc. Când cineva începe, celălalt trebuie să meargă după el “, adaugă cel mai vechi membru al selecției la vârsta de 32 de ani.

Deficiențele sunt aici

< Jocul de putere și slăbiciunea ar putea fi îmbunătățite, în care cehii sunt în prezent printre medii în turneu.Cehii au avut, de asemenea, un număr redus împotriva suedezilor de aruncat.

Ar fi putut să se ridice datorită lui Radek Faks. Din cauza problemelor cu umerii, se va alătura echipei astăzi, angajatorul de peste mări din Dallas nu-i va permite să înceapă până la meciul de joi cu letonii.

Duelul de luni va fi ratat de portarul Pavel Francouz, care s-a antrenat deja duminică cu echipa. Tatăl nou-copt, Patrik Bartošák, ar trebui să se întoarcă la poartă, în locul lui Šimon Hrubec.Sâmbătă, el a prins prima sabie la Campionatele Mondiale și a lăudat publicul ceh după aceasta: „Până nu vom juca împotriva slovacilor, vom fi mereu acasă la Bratislava.”

.