Eddie Jones a ieșit pentru răzbunarea celor șase națiuni, după ce Scoția a batjocorit anul trecut

Destinul celor șase națiuni ar putea fi în afara controlului Angliei, în ciuda victoriei cu 57-14 împotriva Italiei, dar Eddie Jones i-a avertizat pe adversarii lor finali, Scoția, că nu a uitat de batjocurile anul trecut după ce echipa sa a fost bătută la Murrayfield .

Anglia va termina pe locul doi dacă Țara Galilor asigură marele șlem prin înfrângerea Irlandei la Cardiff sâmbătă, dar Jones se concentrează pe finalizarea campaniei cu o mare și răzbunare a pierderii de 25-13 de anul trecut la Murrayfield, care a fost începutul unei serii de cinci înfrângeri succesive. Irreprimabilul Manu Tuilagi inspiră Anglia să câștige în fața Italiei Citește mai mult

„Nu putem controla ce se întâmplă la Cardiff, dar putem controla modul în care jucăm împotriva Scoției”, a spus șeful Antrenorul după victoria asupra Italiei a luat Anglia cu 100 de puncte în cele două meciuri de acasă ale acestui turneu. „Știm că va trebui să fim cât se poate de buni împotriva lor.

„ Este jocul lor din sezon și știm cum au continuat după ce ne-au învins anul trecut.Îmi amintesc tot ce s-a spus atunci și tot ce ne trebuie să ne îngrijorăm săptămâna viitoare este să jucăm bine împotriva Scoției. Am fost foarte mulțumit de răspunsul împotriva Italiei după înfrângerea de la Cardiff, chiar dacă am lăsat două sau trei încercări acolo. el a acceptat vina pentru ceea ce s-a întâmplat la Cardiff, când Anglia s-a prăbușit în ultimele 13 minute după ce a avut un avantaj de 10-3 la pauză, cu mijlocașii George Ford și Dan Robson lăsați pe bancă. “Nu am antrenat bine echipa împotriva Țării Galilor și am fost murdar în legătură cu asta”, a spus el. „Ar fi trebuit să mă acomodez mai repede și să-i dezamăgesc pe jucători fără să fac asta. A fost un final foarte dezamăgitor de 30 de minute la Cardiff și este greu să vă recuperați de la așa ceva.Jucătorii primesc multe critici și trebuie să te ții de armele tale. ”

Jones a ales o linie puternică de trei sferturi împotriva Italiei, care nu a reușit să facă față ritmului și puterii lui Manu Tuilagi și Joe Cokanasiga , deși va avea cuvinte cu acesta din urmă, care pentru o mare parte din meci a purtat mingea într-o mână, în timp ce a apărat atacatorii cu cealaltă. > „Lucrurile cu o singură mână sunt grozave pentru voi [mass-media], dar uneori este mai bine cu două”, a spus Jones. „Este un copil mic cu un potențial mare. Când l-am dus în Argentina în 2017, el nu a putut finaliza o sesiune de antrenament, dar acum îl poate provoca pe Israel Folau ca cel mai bun jucător din aer. Sunt încântat de Manu după multă vreme cu accidentări.Jocul devine din ce în ce mai fizic și este un avantaj să ai jucători mari, abili și care se mișcă repede. ”

Italia a căzut la cea de-a 21-a înfrângere consecutivă a celor șase națiuni. Antrenorul lor, Conor O’Shea, a lăudat rezistența echipei sale într-o după-amiază, când au pierdut trei centri și au terminat cu o recuzită în rândul din spate. „Ar fi putut arunca prosopul, dar ar fi continuat să se blocheze împotriva unei părți puternice care, după părerea mea, sunt cele mai bune din cele Șase Națiuni”, a spus el.