Mijlocașul Teplice Hora: Am atins obiectivul, dar l-am jenat

Pentru producătorii de sticlă, după rezultatele de 0: 8 și 1: 1, sezonul s-a încheiat cu o oprire în semifinalele grupei de playoff pentru Europa. „Ambițiile clubului erau pe locul 10 și încearcă pentru Europa. Am îndeplinit prima ambiție, am terminat al zecelea, din păcate am încurcat-o pe toate în dizgrație ”. .

„Chiar nu știu ce s-a întâmplat săptămâna aceea. Am avut interviuri marți, ne-au spus ce pedepse am primit. Au fost destul de multe. Am vorbit despre asta, iar antrenamentul a fost foarte greu pentru noi “, a spus Hora.

Cabina jenată a luat sancțiunile. „A trebuit să semnăm o hârtie pe care vrem să o jucăm pentru FK Teplice, am pierdut 50 la sută din salariu.Suntem cu toții conștienți că a fost o rușine. Din păcate, am primit mai multe pedepse, le-am acceptat pe fiecare dintre ele, „nici mijlocașul, nici coechipierii săi nu au protestat.

În Mladá Boleslav, echipa zguduită a fost susținută de două duzini de cluburi de fani, reprezentantul lor a mers la antrenamente în timpul săptămânii. „Am vorbit cu el, ne-au exprimat un mare sprijin. Interviurile dintre noi și fani au avut loc în liniște. Ne-au reproșat ceva, noi l-am confruntat. Și au venit la noi, nu ne-au trădat, le mulțumim pentru asta “, le-a spus Hora celor mai loiali.

Nu doar fanii, ci și conducerea clubului, jucătorii demonstrează acum că vor să lupte pentru culorile galben și albastru. „Înainte de meciul de la Boleslav, ni s-a spus că fiecare joacă pentru viitorul său. Să ne abordăm așa.Nu știu dacă antrenorilor le era teamă că ne va fi dor sau că vom fi motivați într-un fel ”, spune Hora. Viitorul lui va fi Teplice? A marcat 11 goluri și este înconjurat de cei interesați.

„Vom vedea în următoarele săptămâni. Când vine o ofertă bună pentru mine și club, aș vrea să încerc o angajare mai bună. Acest lucru nu înseamnă că nu sunt mulțumit în Teplice. Dar a juca afară ar fi o nouă șansă pentru viață, pentru limbă, pentru fotbal. Aș vrea să încerc. ”

Dacă rămâne în continuare pe Stínady, știe unde sticlarul împinge pantoful. „Avem nevoie de mai multă ambiție. Toată lumea de pe teren. Dorind să demonstrezi ceva. Nu spuneți: Da, băieți, grozav, suntem pe locul 10.Avem nevoie de ambiția de a fi din ce în ce mai mare, din ce în ce mai mare, pentru a pune cereri mai mari pentru noi înșine “, apelează el. “Am învins Pilsen și Sparta, ceea ce nu-mi amintesc că ni s-a întâmplat la Teplice. Dar este necesar să lucrați în alte meciuri decât cu echipele de top. Și, din păcate, nu te-am gestionat. “