Paul Pogba, Manchester United, nu a fost afectat de pierderea vice-căpitaniei

Paul Pogba a susținut că José Mourinho a fost eliminat de vice-căpitania Manchester United nu l-a afectat și că relația sa cu managerul este sănătoasă.

Pogba a purtat banderola în absența lui Antonio Valencia sezon, dar înainte de jocul Cupei Carabao împotriva județului Derby, la sfârșitul lunii septembrie, a fost informat de Mourinho că nu va mai face acest lucru. José Mourinho spune că Paul Pogba nu va mai căpăta niciodată Manchester United. Citește mai mult clubul anterior, Juventus, pentru meciul din Liga Campionilor de miercuri, mijlocașul a respins orice sugestie care l-a supărat. „Pentru mine, nu m-a afectat. Încă joc și sunt foarte fericit să joc “, a spus el.

” Managerul este cel care alege cine este căpitan. Eu, am fost al doilea după Valencia.Atunci dacă îmi ia banderola, nu schimbă nimic. Vreau doar să joc, să performez, asta e treaba mea – să dau tot ce pot mai bine pentru echipa mea și pentru toată lumea, pentru fani, pentru club. Nu m-a atins, nu m-a afectat. Nimic nu s-a schimbat cu adevărat. ”

După ce a câștigat United la victoria asupra lui Leicester în primul joc din Premier League, Pogba a declarat că nu are voie să spună anumite lucruri. Acest lucru a fost luat pentru a se referi la tensiunea cu Mourinho și a fost un exemplu de neliniște aparentă între ei. Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic de fotbal.

Întrebat despre relația sa, Pogba a spus: „Este manager -antrenor, jucător-manager. Ca toată lumea [altcineva], voi spune. Dacă vă pun această întrebare cum este managerul cu alți jucători, el [Mourinho] va spune că este managerul și ei jucătorul. Fac ceea ce îmi spune el să fac.El este șeful, el este managerul și ascult și mă bucur – doar ascult și o fac cu fericire. ”

Mourinho a oferit un răspuns similar. „Există ceea ce spune presa și altul este ceea ce spune Pavel, iar altul este ceea ce spun eu”, a spus el. „Presa spune că avem o relație teribilă, dar în urmă cu câteva luni, Paul a spus că avem o relație tipică de antrenor și jucător – cred că avem o relație bună între un antrenor și un jucător de fotbal.”

Pogba a fost subiectul unei oferte de la Barcelona în vară și au existat sugestii pe care tânărul de 25 de ani vrea să le părăsească. Mijlocașul, totuși, a declarat că este mulțumit la United.

„Arăt trist?” a spus și apoi a zâmbit. „Nu

„ Da, sunt fericit.Mă bucur să port tricoul, sunt foarte fericit că mă întorc la Manchester United [după ce am plecat în 2012] purtând această tricou, jucând pentru această echipă, acest club mare. Când joci într-un club mare ca acesta, se vorbește întotdeauna. Știm că orice poate continua, dar pe teren sunt mereu fericit, sunt mereu zâmbitor, luptând pentru coechipierii mei, club și fani. Asta fac și sunt foarte fericit să fac asta ”. Facebook Twitter Pinterest Paul Pogba (dreapta) a fost subiectul unei oferte de vară a Barcelonei după ce a câștigat Cupa Mondială cu Franța. Fotografie: Eddie Keogh / Reuters

În vară, Pogba a câștigat cea mai mare onoare a fotbalului, făcând parte din echipa franceză triumfătoare a Cupei Mondiale și când la Juventus a câștigat patru campionate italiene.Cu toate acestea, United nu a reușit să câștige titlul în cei doi ani de când s-a întors și are deja nouă puncte în spatele Manchester City de această dată.

Întrebat dacă s-a simțit confortabil cu acest lucru, Pogba a spus: „Nu aș spune Sunt confortabil. Sunt un provocator – vreau să câștig trofee. Cel de-al treilea sezon al meu este încă în desfășurare și sperăm că vom câștiga ceva. Ca jucător de fotbal, de aceea jucăm. Premier League este obiectivul, FA Cup și Liga Campionilor sunt un obiectiv.

„Dar suntem încă acolo, încă pe drum – sezonul este lung și știm că nu am început cel mai bun mod, dar nu este terminat.Vom vedea la final ce se întâmplă. Manchester United va crede în jocul Juventus, spune Chris Smalling Citește mai mult

„În primul meu sezon am câștigat trei trofee – Europa League [și League Cup și Community Shield] – iar Europa League a fost obiectivul principal pentru a reveni și în Liga Campionilor. În al doilea an am terminat pe locul doi, dar nu am câștigat niciun trofeu – am ajuns la finala Cupei FA.

„Simt că a fost bine. A fost bine pentru mine, bine pentru echipă. Suntem Manchester United și așteptăm întotdeauna mai mult și [oamenii] așteaptă mai bine de la noi. Ne străduim și ne putem descurca întotdeauna mai bine, dar sunt mulțumit de performanța mea și de ceea ce obținem în cei doi ani. ”

United se află pe locul doi în Grupa H pe patru puncte, la cinci în spatele Juventus.Dacă vor pierde miercuri seara pe stadionul Allianz, clubul italian va fi confirmat câștigător al grupei. Cu toate acestea, Mourinho a arătat cum United va avea în continuare mâna a doua calificare în ultimele două jocuri – chiar dacă sunt învinși.

„Mâine este un meci mare și este suficient de mare pentru a nu vă gândi la ce în continuare ”, a spus el, referindu-se la vizita de duminică la Manchester City. „Meciul împotriva Juventus nu este un meci crucial. Independent de rezultat, următoarele meciuri împotriva Young Boys și Valencia sunt meciurile care urmează să definească dacă ne calificăm în a doua poziție sau dacă mergem în Europa League.

„Deci acesta este un meci vrem să câștigăm – vrem să concurăm, vrem să jucăm, trebuie să jucăm și vrem asta foarte mult.Cele mai bune experiențe pentru echipe sunt împotriva echipelor care sunt într-adevăr în vârf și avem această ocazie. Dar nu contează ce se întâmplă aici sau în Valencia – mai sunt încă două meciuri de jucat și ne putem califica în continuare. ”