Pogba recidivează din cauza unei leziuni la gleznă: “Probabil trebuie să aibă o operație”

Paul Pogba nu ridică capul. Mijlocașul francez nu a fost în înfrângerea (2-0) cu Manchester United la Arsenal la Anul Nou și ar putea fi operat în curând cu o accidentare la gleznă care l-a ținut în afara jocului în lunile octombrie, noiembrie și jumătate din Decembrie. S-a întors să joace 26 de minute la Watford și 45 împotriva lui Newcastle…dar nu a jucat nici împotriva lui Burnley, nici împotriva „artilerilor”…și acum va fi supus unei intervenții chirurgicale.

“Este rănit și probabil Aveți nevoie de o operație pe glezna Vom vedea cât timp durează pentru a reveni.Te-am testat și, deși nu este important, trebuie tratat o perioadă de timp.Este recomandat să aveți o intervenție chirurgicală cât mai curând posibil.Este o lovitură grozavă că Paul a rămas acum, probabil că va fi plecat timp de trei sau patru săptămâni “, a mărturisit Ole Gunnar Solskjaer.

Pogba abia a jucat opt ​​partide (șapte Premier și o Cupă a Ligii) până acum în acest sezon (el încă nu a marcat) și criticile la adresa francezilor au crescut în Insule. “Situația lui este un mister. Cred că este important ca Pavel să exprime ceea ce simte. Vrei să rămâi sau să pleci? “, A spus Robin Van Persie. Rio Ferdinand, fostul United, a criticat rolul agentului său, Mino Raiola, care a declarat că„ diavolii roșii “ar putea” strică Maradona, Pelé și Maldini “: „Dacă v-aș sfătui, v-aș spune să ieșiți să discutați. Vocea ta va fi auzită mai tare și va clarifica problema.Nu lăsa reprezentantul tău să vorbească pentru tine. „Închideți-vă agentul.”

Deși Solskjaer a confirmat că Pogba nu va fi vândut pe piața de iarnă, speculațiile despre posibila lui plecare de la Old Trafford continuă să crească. În plus, francezul a venit pe 30 Decembrie, la un meci de caritate cu frații săi din Vallee du Cher, între o „All Star” din Franța și Guineea, la scurt timp după ce a dispărut ciocnirea împotriva lui Burnley. “Leziunile îl frustrează, pentru că este un talent foarte mare, o stea care a costat o multime de bani. Cred că este rănit, dar a mers la un joc de caritate când a știut că este așa, iar acum s-a confirmat că va fi la patru, cinci sau șase jocuri distanță “, a spus Ferdinand.