Rory McIlroy, sperând că tradiția parcului tematic îl vede acasă în Orlando

Este greu de imaginat că Turnul Terorii este un precursor al gloriei, darămite că influențează în același timp. Rory McIlroy, care încearcă să apere cu succes un titlu pentru prima dată în cariera sa profesională, speră că acest lucru va dovedi scenariul duminică. . El îl urmărește pe Matt Fitzpatrick dintr-o lovitură, deoarece nouă sub par joacă opt sub par prin 54 de găuri. Magnatele golfului doresc să asalteze Scoția. Este de datoria noastră să-i apărăm frumusețea. Citește mai mult

În urmă cu douăsprezece luni, McIlroy și soția sa, Erica, au vizitat Disney World. A existat, apoi, o metodă în întoarcerea sa la parcul tematic după cea de-a doua rundă de la Bay Hill. În plus, se pare, un element al „când ești la Roma”.Tânărul de 29 de ani a identificat Turnul Terorii, descris ca fiind „ascensorul bântuit, în stilul unui lift” drept favoritul său de data aceasta. Speră ca fricile să se termine acolo.

„Cred că dacă vii la Orlando și nu mergi în parcuri, cumva pierzi ceva”, a adăugat McIlroy. „Erica mi-a spus anul trecut că singurul motiv pentru care am câștigat acest eveniment este pentru că am fost vineri la Magic Kingdom. Așa că m-am gândit: „Să ne întoarcem la Disney și să ne distrăm din nou.” Este frumos să o faci din când în când. ”

La fel se aplică câștigului, nu este nevoie să spun. McIlroy’s Saturday 66 a fost cea mai mică rundă a sa de până acum și, în mod surprinzător, a prezentat cel mai bun golf al său.Punctul culminant al nouăzilor succesive de 33 a fost o abordare de 160 de curți spre 15, care a terminat la doar un picior de gaură. Înscrieți-vă la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu opțiunile editorilor.

„Acesta este la ce am lucrat; consistența în jocul meu, consistența mentalității, gândirea, să nu mă înaintez, să rămân răbdător ”, a spus McIlroy. „Cred că, făcând asta, mă voi regăsi în această poziție mai des, chiar dacă nu am cele mai bune lucruri pe care le am acolo. A fost puțin joi și vineri, dar cu siguranță s-a simțit mult mai bine astăzi. Sper să pot continua și să aduc asta și mâine. Mâine este o mare oportunitate de a face ceva ce nu am mai făcut până acum.Deci, asta e palpitant. ”Tommy Fleetwood este bine pregătit să se amestece și să-și potrivească drumul spre victorie la Bay Hill. cele mai multe teste din condițiile zilei-trei. Yorkshireman-ul nu a câștigat pe această parte a Atlanticului, însă natura sa compusă înseamnă că nu va fi depășită de prezența lui McIlroy. Aceasta promite să fie o luptă interesantă între jucătorii cu stiluri contrastante. Fitzpatrick a lansat un avertisment de sâmbătă seară, spunând cât de mult îi place acest loc.

„Știu ce simt fanii despre Rory aici și cât de bine pot încerca să îl iau ca pe un fel de joc prietenos. de golf, dacă poți ”, a spus Fitzpatrick. „Nu are rost să încerci să-l treci pe lângă el sau să încerci să faci ceva ca Rory.Amândoi avem puncte forte și ambele puncte slabe și de aceea ne antrenăm să încercăm să ne îmbunătățim.

„Sunt puțin norocos, am închiriat un loc în Jupiter pentru puțin și am devenit probabil un pic mai aproape de Rory, lovind mingi alături de el și devenind ceva mai prietenos. Cred că, având asta, știu cum este, am mai jucat cu el. ”

Clasamentul este atât de minunat de aglomerat încât nu ar fi înțelept să reduci până la 30 de jucători. Aaron Baddeley, Matt Wallace și Kevin Kisner au șapte ani. Rafa Cabrera Bello – la minus șase – plus Tyrrell Hatton și Martin Kaymer, ambii cu vârsta sub cinci ani, adaugă o aromă europeană suplimentară scenei.Graeme McDowell, în vârstă de 69 de ani și cu patru sub total, înseamnă că perspectivele de a cere o dana la Open în Portrush-ul său natal din acest eveniment rămân live.